Aase Aarvik

Lier Venstres 8-kandidat til kommunevalget 2007

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Aase Aarvik

Foto: privat

Hei!
Jeg heter Aase Årvik og er 46 år gammel. Jeg har en sønn på 19 som nå har avsluttet sin russefeiring og skal tilbringe det neste året i forsvaret. Voksne barn innebærer mer fritid, noe som blant annet vil benyttes til et voksende engasjement for ulike typer miljøspørsmål.
Yrkesmessig er jeg utdannet økonom og har vært i ulike typer lederroller hvorav 15 år internasjonalt i et Amerikanskt selskap.
Reiser og opplevelser ligger imidlertid mitt hjerte nær og jeg har reist mye både i Norge og utlandet. Jeg synes vi har et fantastisk land med en natur og et landskap som for meg gir ro i sjelen. Vi kan i Norge fremdeles oppleve "stillheten", noe som jeg tror vil bli mer og mer verdifullt. Vi er i dag omgitt av så mye "støy" og det å kunne hente seg inn igjen ved å tilbringe tid i naturen, omgi seg med naturlige lyder og la blikket vile på for eksempel et stille vann, tror jeg vil ha en stor fremtidig verdi.
Jeg tok i fjor konsekvensen av min interesse for "økologisk, autentisk reiseliv". I tillegg til at jeg fortsatt jobber med økonomi forsøker jeg også å selge "Norge" til det Europeiske bedriftsmarked. Jeg tar da i mot grupper fra utlandet til Norge i samarbeid med Authenticore, som legger opp opplegget for disse i Norge. Det jeg ser er at det ikke lenger er "champagne og russisk kaviar" som selger. Etterspørselen går mot de ekte opplevelser. Den største suksessen for Authenticore var en gruppe på 240 personer fra en bedrift i Belgia som ble innlosjert i private hjem på Dagali en vintermåned og deltok i det daglige liv på Dagali med lafting og trugegåing og alt hva man normalt gjør i en liten bygd i Norge!
Et slikt opplegg vil også klart være mulig i Lier. Blant annet viste Kulturnatten hva vi har av gode opplevelser her i vår vakre grønne dal. Det er for eksempel mange grupper som ønsker et kort opphold i nærheten av Oslo og inkludere en "villmarksopplevelse". Da blir ofte området i nærheten av Gardermoen benyttet. Hva da med Asdøljuvet og Sylling med fjorden? Et langt bedre og mer spennende alternativ spør dere meg…!
Vennlig hilsen
Aase Årvik
[email protected]

Aase Aarvik

Foto: privat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**