Drammen vokser som aldri før

59 429 innbyggere per 1. juli -07, og 2,05% befolkningsvekst siste 12 månedene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Båtidyll på elva

Foto: Claus Haals

De siste årenes omfattende satsing på byutvikling og bedring av byens omdømme begynner virkelig å bære frukter. Aldri har vi vært så mange Drammensere, og byen vokser med rekordfart. Til tross for dette står byen foran store utfordringer de neste årene knyttet til bl.a inkludering, miljø, skole og utvikling av næringslivet.

Visjonen om den beste hjembyen
Drammen Venstre vil jobbe aktivt for å bedre det lokale miljøet, redusere klimagassutslippene, øke grundervirksomheten og næringsetableringen samt tilby Norges beste grunnskole til våre barn. Dette vil kreve hardt politisk arbeid og tøffe økonomiske prioriteringer.

Drammen Venstres program 2007 – 2011.

En moderne miljøby.

Byen for forskning, nyskaping og innovasjon.

Vil innføre elevbedrifter for alle barn i grunnskolen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**