Sykkelaksjon for trygge veier!

Torsdag 23. august 2007 starter sykkelaksjon for trygge veier i Røyken.Det er Røyken Venstres 2. kandidat Daniela Torsvik som leder aksjonen som starter kl 17.00 fra Bødalen. Ruten som blir syklet går fra Betestad (Bødalen) langs Slemmestadveien, forbi Slemmestad barneskole til Slemmestad sentrum, opp Nyveien og på Sundbyveien mot Nærsnes. Det blir en markering på Nærsnes foran Joker bukikken fra 18.00 til 19.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Sundbyveien

Foto: privat

Sykkelaksjon for trygge veier

Røyken og Hurum Venstre varsler sykkelaksjoner for bedre fortau/sykkelveier i våre to kommuner. Aksjonen i Røyken blir torsdag ettermiddag den 23.08.07.

Venstre i Røyken vil sette fokus på de myke trafikantene. Det er viktig at både skoleelever og andre innbyggere ferdes trygt i kommunen. Statens Veivesen bygger nå ut en fortau/sykkelvei langs Slemmestadveien i Bødalen. Dette er vi veldig glade for. Men veien burde videreføres helt fram til Rortunet for å sikre en trygg skolevei til elevene.
Dessuten er Sundbyveien fra krysset Nyveien og til Morberg og videre mot Nærsnes en skummel vei. (Røyken og Hurums Avis har flere ganger skrevet om dette) Det er mange som sykler og går mellom Gamle Slemmestad/Nyveien og til Morberg på Sundbyveien. Det er noe som skaper både redsel og frustrasjon hos bilistene og de myke trafikantene fordi det er en sving, en bakketopp, to uoversiktlige veikryss og mange respekterer ikke fartsgrensen.
Derfor vil Røyken Venstre nå gjennomføre en aksjon for bedre gang og sykkelveier.

Røyken Venstre lover å følge opp saken i den kommende valgperioden i forhold til lokale og sentrale myndigheter.

Ruten som blir syklet på torsdag går fra Betestad (Bødalen) langs Slemmestadveien, forbi Slemmestad barneskole til Slemmestad sentrum, opp Nyveien og på Sundbyveien mot Nærsnes. Det blir en markering på Nærsnes foran Joker bukikken. Lyst å bli med? Ta fram sykkelen og støtt en god sak.

Daniela Torsvik, Røyken Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**