Sykkeltur for flere gang- og sykkelveier i Hurum 29.aug.kl.16

Onsdag 29. august kl 16.00 legger 100 syklister ut på en sykkeltur fra Shell-stasjonen på Klokkarstua til Åsveien i Sætre. Alle, store og små, som ønsker å markere at de støtter arbeidet for flere gang- og sykkelveier i Hurum, er med, uansett partitilhørighet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Sykkelvei - skilt

Foto: TH

Det er Geir Stave, 4. kandidat på Venstres liste til kommunevalget, som har tatt initiativ til markeringen. Han får god hjelp til arrangementet av venner, både i Venstre og av folk som ikke stemmer Venstre.

– Dette er en tverrpolitisk markering. Det er viktig å vise alle 29 representanter som blir valgt til det nye kommunestyret i Hurum at ønsket om flere gang- og sykkelveier er sterkt. Vi kan lage mange kilometer med gang- og sykkelveier, hvis vi står sammen, sier Stave.

I Åsveien, utenfor Hurum Dekk, blir det boller fra Sand gård og Landbakeriet og drikke fra Eplegården til alle syklister. Vi heiser et symbolsk sykkelflagg og Geir Stave holder en kort appell.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**