– Groruddalen må ryddes

Venstre vil ha bort ulovlige reklameskilt og søppel langs veiene i Groruddalen. Målet er at dalen blir ren og grønn. Middelet er å samarbeide med næringslivet. Dette sier Kjell Veivåg til Akers Avis Groruddalen i dagens avis.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Gule reklameskilt flommer over langs lokalveiene rundt om i dalen. Vi kan lese om tilbud på alt fra bleier til mc-klær uten å bevege oss fra fortauet. Venstre mener forsøplingen har gått for langt. I partiprogrammet lokalt står det at bydelene i et nært samarbeid med næringslivet skal ha en plan for systematisk fjerning av søppel.

Kjell Veivåg

Foto: Sveinung Bråthen

– Vi er nødt til å innse at problemet har blitt stort. Folk setter opp seriøse og useriøse reklameskilt langt utenfor sine eiendommer. Det tetter seg til enkelte steder. Slik vil vi ikke ha det i Groruddalen, sier Kjell Veivåg, politisk nestleder i Oslo Venstre og 3. kandidat til bystyret.

Les resten av artikkelen i Akers Avis Groruddalen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**