Guro Fjellanger i klimadebatt

Venstres Guro Fjellanger møtte Frp-byråd Petter N. Myhre til klimadebatt på NRK mandag kveld.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Guro Fjellanger

Foto: Reidar Lerdal

Fjellanger berømmet Frp for at partiet stikk i strid med eget program har gått inn for bompengefinansiering av kollektivtransport. – Men det er fortsatt mye igjen å gjøre, sa Guro Fjellanger, som er Oslo Venstres 4. kandidat ved bystyrevalget.

– Et sterkt Venstre i bystyret er en garanti for at vi får en satsing på reduksjon av klimagassutslipp i Oslo, sa Fjellanger i debatten. Hun pekte på at Venstre går til valg på å redusere prisen på månedskort i kollektivtrafikken til 500 kroner, etablere 400 ladestasjoner for el-bil og utfase bruk av olje til oppvarming.

Se debatten på NRK sine nettsider.

Fjellanger møter også i klimadebatt tirsdag kl. 18.00, da som deltaker en paneldebatt i regi av TEKNA.

Mer informasjon om denne debatten finner du på TEKNAs hjemmesider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**