Venstres kulturpolitikk

Nettavisen Ballade har spurt de politiske partiene om deres kulturpolitikk. Les Venstres svar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Piano

“Vår kulturelle spørrerunde fortsetter, og i dag er Venstre på banen. Ikke overraskende er fildelingsspørsmålet sentralt i Venstres kulturpolitikk. Videre er behovet for flere øvingslokaler en gjenganger i partiets svar.” Dette skriver Musikkinformasjonssenterets nettavis Ballade.

– Venstre vil ikke ha spesielle skatteregler for spesielle grupper, men vil isteden utvide og styrke støtteordningene på kulturområdet, også for musikere. Forøvrig må skattereglene belønne gründere og dem som satser på å skape nye arbeidsplasser for seg selv og andre, skriver Oslo Venstre i sitt svar til Ballade.

Les hele saken i nettavisen Ballade her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**