Leserinnlegg Røyken og Hurums Avis 03.09.07: Sykkelaksjonen var en folkeaksjon

Sykkelaksjonen på onsdag var en folkeaksjon, 50 barn og voksne deltok. Vi fikk virkelig demonstrert at det er stort behov for gang- og sykkelvei i Hurum. Vi fikk god mediadekning, sjekk http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/282966, men overskriften i Røyken og Hurum avis kan tolkes som om at dette var en Venstre-aksjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


På onsdag var jeg en "aksjonist". Jeg har et oppriktig ønske om å presse politikerne til å bygge gang- og sykkelveier i Hurum. Om to uker er det kommunevalg, og jeg står som fjerde kandidat til et lite parti, mao. jeg er i disse dager også "politiker".

Jeg har fått en del reaksjoner fra folk som deltok på aksjonen. De opplever at de er blitt brukt til å bli med på en Venstre-aksjon. Det er helt og holdent min feil at det er blitt skapt uklarhet mht avsender av budskapet, jeg har vært utydelig med tanke på hvilken hatt jeg hadde på hodet.

Stemningen blant oss aksjonister var meget god, bollene fra Landbakeriet og eplemosten fra Eplegården smakte fortreffelig da vi kom til mål. Mange sa at dette må vi gjenta, og jeg håper vi kan demonstrere igjen og igjen for gang- og sykkelvei helt til vi kan sykle trygt rundt hele Hurum.

Portrett, Geir Stave

Foto: Tove Kristiansen

Geir Stave

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**