Sentrumspartiene støtter ikke Hoffmann som ordfører

Frps Freddy Hoffmann går i dagens Drammens Tidende ut og lanserer seg selv som ordfører i Drammen etter valget. Drammen Byliste, KrF og Venstre (sentrumspartiene) vil ikke støtte Freddy Hoffmann som ordfører etter valget. Dette gjelder også om FrP skulle bli større enn Høyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


De tre partiene gikk sist fredag ut og proklamerte et samarbeid, og støttet Tore Opdal Hansen som ordfører. Tore Opdal Hansen har gjort en god jobb denne perioden, og fortjener videre støtte sier de tre partienes førstekandidater. Det er bra at Freddy Hoffmann har ambisjoner på vegne av seg selv, men han blir ikke ordfører med hjelp av våre stemmer. Sentrumspartiene ønsker ikke å si noe mer om varaordførerposisjonen. Med et sterkt sentrum skal ikke Hoffmann se bort fra at varaordføreren kan komme fra et av sentrumspartiene. Men dette vil bli et tema under forhandlingene etter valget.

Støtter ikke Hoffmann.

Fra venstre:

Felles verdier - Forskjellige partier

Foto: Tom Hedalen

Odd Gusrud, Drammen KrF
91 84 32 21

Asgeir Osnes, Drammen Venstre
93 42 92 92

Jan Inge Eidem, Drammen Byliste
99 16 54 00

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**