Skal Høyre og Frp få fortsette i Sandefjord ?

En stemme til Venstre er en stemme for å bryte Høyre og Fremskrittspartiets flertall i Sandefjord.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstre vil fokusere på fortsatt utbygging og drift av flere sykehjemsplasser, få fortgang på modernisering og utbygging av Bugården ungdomsskole, og være en garantist for en offensiv og handlingsrettet klimaplan skriver Venstres ordførerkandidat, Dag Bjørvik, i innspill i Sandefjords blad.


Les Dag Bjørviks innspill i Sandefjords blad

Ved å stemme Venstre, kan du også være med og forhindre at tilgangen for folk flest på Yxney blir satt flere tiår tilbake og du beskytter på denne måten allmennhetens friluftsinteresser. Etter søndagens folkemøte på Yxney, kan et par hundre mennesker bekrefte at Venstre ikke driver med løgn, usannheter og fanteri i vår vurdering av Yxney-avtalen.

Dag Bjørvik
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**