Maria Aspesæter er medlem i Risør bystyre og komité for næring og kultur

Maria Aspesæter er gründer, drømmer & kreativ leder med Risør i hjertet hos InWhite [event & media]. I tillegg er Maria en av Risør Venstres fire faste medlemmer i Risør bystyre for perioden 2011 – 2015. Maria er også Venstres faste medlem i komité for næring og kultur og komité

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

 Maria Aspesæter (V) er medlem i Risør bystyre og komité for næring og kultur.

Maria Aspesæter (V) er medlem i Risør bystyre og komité for næring og kultur.
Foto: Runar Nes

Maria er født i 1981, bosatt i Øvregata 12 og en av Risør Venstres unge politikere med klart fokus på næring og kultur i tillegg til alt som bidrar til å skape aktivitet i Risør.

Næring, kunst, kultur og ungdom er Marias interesseområde innen politikk, noe som også gir seg uttrykk i hennes sterke engasjement i forbindelse med arrangementer som Kulturnatta i Risør og Brune dager.

Risør Venstre er Risørs eneste liberale parti. Vi arbeider for en liberal og radikal politikk som setter mennesket i sentrum. Vi ønsker en politikk som på alle områder gir mer til dem som trenger det mest.

Ta gjerne kontakt med Maria om du har saker du ønsker Venstre skal følge opp politisk.

Venstre trenger flere unge med interesse for politikk og anbefaler deg å bli medlem Meld deg inn i Risør Venstre her og bli med på den politiske prosessen i Risør!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**