Venstre kan avgjøre Oslo-valget

Venstre øker oppslutningen med nesten én prosent i dagens måling i Aften.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


På en meningsmåling utført av Respons for Aften denne uken er Venstre på nytt i siget med en oppslutning på 9 %. Målingen viser forøvrig rødt flertall med ett mandats overvekt. I målingen har Ap sistemandatet, men Venstre er nærmeste utfordrer til å ta dette.

Ola Elvestuen

Ola Elvestuen

-Hver eneste stemme teller, og vi må nå mobilisere alt vi kan. Nå gjelder det virkelig å stå på de siste dagene dersom Oslo de neste årene skal få et bedre miljø, en bedre skole og mer mangfold i kulturlivet, sier Ola Elvestuen i en kommentar.

Les saken i dagens Aften her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**