Snart valg!

Kjære velger! Jeg er 2. kandidat til Tromsøs kommunestyre for Venstre. Jeg er med i Venstre på grunn av partiets unike menneskesyn, kampen for et verdig liv for alle – i dette valget betyr det: Jeg vil ha en by der ingen diskrimineres. Tromsø skal være en god by å bo i, for alle.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Jonas Eilertsen

Foto: Knut Barman-Jenssen

Jeg er med i Venstre på grunn av partiets unike menneskesyn, kampen for et verdig liv for alle – i dette valget betyr det: Jeg vil ha en by der ingen diskrimineres. Tromsø skal være en god by å bo i, for alle.

Jeg pleier å si at jeg er stolt av å være med i et parti som ser folk i øynene, sier det vi mener, gjør det vi sier og som husker på at ingenting er gjort før det er gjennomført. Politikk handler om å gjennomføre, det holder ikke å bare ville det gode, man må gjøre det.

Det er derfor dette valget er så viktig for oss i Venstre. Vi ønsker å ta tak i klimautfordringene, vi ønsker å få fortsette å kjempe igjennom Tromsøs kollektivsatsninger. Vi vil satse på lærerne, for å gi alle elever den skolen de har krav på – og vi vil sikre verdige liv for dem som sliter mest i denne byen – rusavhengige spesielt. Alle satsningsområdene finner dere på hjemmesidene våre:

Venstre har lyst på disse utfordringene, vi har god politikk som henger sammen og er gjennomførbar. Jeg har lyst til å få det gjort – til det trenger vi stemmer.

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål om Venstre, eller kjenner noen som har det.

Godt valg,

Jonas

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**