Valgvake

Venstre har gleden av å invitere alle våre medlemmer og sympatisører til vår valgvake. Valgvaken markerer avslutningen på hard jobbing og en enorm innsatsvilje som har preget miljøet i Tromsø Venstre over lang tid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

logo

Foto: meg

Mandag 10. september får vi velgernes dom. Vi har grunn til å tro at denne kvelden vil gi oss noe å glede oss over, idet de siste meningsmålingene som er gjort viser en fin fremgang fra meningsmålingene for fire år siden. Bli med på valgvaken vår – det skal bli en hyggelig, men også nervepirrende kveld – en kveld å tilbringe med sine meningsfeller!

Valgvaken finner sted:
Dato: Mandag 10.09.2007
Kl. Fra kl. 1930 ->
Sted: Barometeret (gamle Markens Grøde i Storgata 30)

Håper vi sees der!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**