4,2% og 2 kommunestyrerepresentanter

Tromsø Venstre ble en av valgvinnerene i Tromsø med 4,2% og en dobbelt så stor kommunestyregruppe. – Utrolig bra å få selskap av Jonas i kommunestyret, sier Marie Fangel. Bitten Barmann Jensen er første vara, fulgt av Morten Skandfer og Øystein Nilsen. Alle disse var forhåndskumulerte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Plakat Tromsø 07 To på topp

Foto: Venstre

Marie Fangel (67) og Jonas Stein Eilertsen (23) danner den nye kommunestyregruppa. – Tusen takk til alle som har stemt på oss og alle frivillige som har gjort en kjempejobb i valgkampen, sier Fangel og Eilertsen.

Venstre ser nå meget lyst på fremtiden. – Dette lover utrolig godt for et Venstre som er i vekst. Det er lenge siden vi har hatt så mange som har deltatt i valgkampen. Venstre er nå det største sentrumspartiet i Tromsø, og vi skal kjempe for å få gjennomført masse god Venstre-politikk i årene som kommer, avslutter Eilertsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**