Mange fine tilbakemeldinger etter valget

Mange har fått med seg at Risør Venstre gjorde et kjempevalg, og endte opp som det 3. største partiet i bystyret de kommende fire årene. Det er derfor all grunn til å rette en stor takk til de av velgerne som valgte å gi sin stemme til Venstre ved årets kommunevalg. Hjertelig takk skal dere ha!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

 De unge tar sjansen der vi andre nøler! Vær med og form fremtidens Risør du også.

De unge tar sjansen der vi andre nøler! Vær med og form fremtidens Risør du også.

De aller fleste har vel også fått med seg at det er etablert en flertallskonstellasjon på den ikke sosialistiske side, bestående av 17 representanter fra Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig folkeparti og Venstre.

Fremtidsrettet samarbeid Samarbeidet mellom de fire partiene vil helt klart gi uttelling når våre programforpliktelser skal omsettes til praktisk handling. Enkelte av endringene, som for eksempel en mer positive holdning vil ikke koste annet enn en holdningsendring, mens atter andre forpliktelser vil medføre økonomiske uttellinger.

I disse dager jobber vi med sammensetning av ulike råd og utvalg. I den anledning utfordrer vi våre velgere til å melde seg på for deltakelse. Det er jo tross alt velgerne som bestemmer og det er mange roller som skal bekles utover de som allerede er valgt inn i bystyret.

Ta kontakt med oss og bli med på utviklingen av Risør Nøl derfor ikke, men ta kontakt med våre bystyrerepresentanter direkte, eller send oss en melding via [email protected]. Oppgi navn og telefon/e-post og si fra hva du kan tenke deg å delta i eller hvilke saker du har interesse av.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**