Venstre godkjente avtale

I kveld ble det klart at Fremskrittspartiet bryter forhandlingene om konstituering av bystyret mellom de ikke-sosialistiske partiene i Oslo. Venstre har godtatt den fremforhandlede avtalen som forhandlerne var enige om å anbefale for sine partier.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


– Oslo Venstre mener den fremforhandlede avtalen gir god uttelling for alle de berørte partiene, sier leder i Oslo Venstre, Ola Elvestuen. – Med tilslutning fra alle partier ville den vært et godt utgangspunkt for et ryddig borgerlig styre av Oslo de neste fire årene.

Fremskrittspartiet har valgt å bryte med Høyre og Venstre, som begge gikk inn for avtalen.
Les avtalen her.

Kontaktperson:
Ola Elvestuen tlf. 908 54 775

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**