Ny nestleder i Unge Venstre

Tromsø-politikeren Jonas Stein Eilertsen (23) ble på Unge Venstres landsmøte valgt til ny 1.nestleder i Unge Venstre. – Det blir en stor utfordring, men jeg gleder meg veldig. Min viktigste oppgave som 1.nestleder blir å bidra til at Venstre snur i EU-saken i 2009, sier Eilertsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Jonas Eilertsen

Foto: Frode Fjeldstad

Jonas Stein Eilertsen ble i høst valgt inn i kommunestyret i Tromsø. Som 1. nestleder blir han også medlem av Venstres landsstyre.

– Det er gøy å kunne bidra til politisk utvikling både i Tromsø og på nasjonalt plan. Det er en veldig politisk rolle, som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier han.

Ny leder i Unge Venstre, blir Anne Solsvik. Hun er 26 år og kommer fra Arendal. I mars ble hun av VG kåret til et av de 50 største politiske talentene i Norge. Hun er tidligere nestleder i Unge Venstre og har jobbet som politisk rådgiver for Venstres stortingsgruppen. Jostein Pedersen (24), fra Lillestrøm, ble valgt som ny 2.nestleder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**