Hva vil du skal skje i Risør i 2008?

Har du meninger om det? Ja det regner vi med at alle som bor i Risør har og derfor inviterer vi deg komme med innspill om hva som er viktig nettopp for deg og dine. Ta kontakt med Risør Venstre eller en av våre politikere snarest mulig og bli med eller kom med forslag vi kan ta opp videre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Samhold gir styrke

Budsjettarbeide virker for mange som et kjedelig arbeide som er forbeholdt politikere og kommunens politiske ledelse.

Slik bør det imidlertid ikke være da budsjettets utforming og fordeling direkte virker inn på din og dine venner og families hverdag. Blir det barnehage på Søndeled? Hvor stor blir den? Blir det PC i skolene og blir skolens fag rom oppgradert? Blir det fortau langs mine barns skoleveg eller skal vi la barna gå langs mørke og usikre veger til og fra skolen?

I de seneste ukene har vi lest den ene historien etter den andre om eldre som må ligge på gangen eller i lagerrom mens seksjoner med rom står ledige?

Listen er på ingen måte fullstendig, og vi kunne ha holdt på til det kjedsommelige. Vi skal imidlertid nøye oss med å si følgende: Risør Venstre inviterer innbyggerne i Risør til å komme med forslag og innspill i budsjettdebatten for 2008 Ta kontakt med oss på e-post eller kontakt en av våre politikere direkte.

Husk at vi er din representant og at vi trenger dine innspill for å få til et best mulig budsjett for Risør i 2008 og fremover. Vi ønsker deg også velkommen som medlem og eller medspiller og vi har plass til alle kreative mennesker uansett kjønn, legning og religion.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**