Bli medlem!

Drammen Venstre har ca 60 medlemmer, men vi har alltid plass til flere liberale mennesker; mennesker som ønsker å kombinere personlig frihet med ansvar for fellesskapet og hverandre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Venstre i sentrum

Foto: Ukjent

Vi har bruk for både aktive og passive medlemmer i Drammen Venstre. Du bestemmer selv hvor mye du har lyst og anledning til å delta . Medlemmer er velkommen til å fremme saker for styret og delta på møtene våre.

Drammen Venstre er et lokalparti i vekst og med en tydelig røst i det offentlige ordskiftet. Og vi skal fortsette med å være tydelige. Vi ønsker å lytte til kommunens innbyggere – for oss er ombudsrollen viktig. Våre folkevalgte er valgt med støtte av 2,9% av kommunens innbyggere, men vi ønsker å bli enda større. Folkevalgt = valgt av folket. Dette glemmer ikke en venstrepolitiker.

Innmeldingsskjema.

Velkommen som medlem!

Tom Hedalen

Foto: Asgeir Osnes

Tom Hedalen
Tlf 90 95 94 33
[email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**