Venstre vil bidra til at Holmen kan bli et smykke

Ja slik stod det å lese i Risør Venstres valgkampreklame under vignetten “Kultur og næring” ved kommunevalget 2007. Vi gleder oss derfor på Arne Lindstøl i hans nye samarbeidspartnere vegne når de nå skal ta fatt på planprosessen for å videreutvikle Holmen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Holmen

Holmen
Foto: Jan Einar Henriksen

I Risør Venstre føler vi oss rimelig sikre på at Arne og hans partnere vil ivareta alles interesser når de nå starter på det viktige reguleringsarbeidet som skal sikre Holmen en plass i fremtidens Risør, samtidig som de skal ivareta Risørs historiske arv.

Utviklingen av Holmen henger nøye sammen med Risør sentrum, fiskerihavna, Hasalen og ikke minst adkomsten til området via Krana. Det er derfor all grunn til å vente en sterk mediainteresse omkring det videre arbeidet

Signalene så langt er imidlertid entydig positive, og vi ser frem mot en åpen og inkluderende prosess i samspill mellom eiere/utbyggere og innbyggerne ved de politiske lederskap. Vi sier bare LYKKE TIL.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**