Stor suksess for russerevyen!

Braksuksess for russerevyen i Larvik – 91.000,- i overskudd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Premieredagen var mandag 25. februar.

Teater, kultur

Det var en ivrig gjeng som stod på for å få til revy i år. Alle tekstene var skrevet av russen selv og det ble delt ut flere spark til både folkevalgte og livet i Larvik i sin alminnelighet. Revyen viste store talenter og en gjennomgående kvalitet både når det gjeldt sang og skuespillerkunst. Et stramt program og en smittende energi satte publikum fullstendig sjakkmatt. Alle fire forestillingene ble avsluttet med stående applaus og full jubel.
Venstre har ivret for revyen og mener vi ikke kan utvikle oss til en levende kulturby uten at vi støtter aktivt små og store kulturbegivenheter. Russeryen 2008 viste at kulturlivet i høyeste grad er sprell levende i Larvik. Fra fjorårets underskudd på 50.000,- ble resultatet vendt til et overskudd på 91.000,- i år.

Slettemark som
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**