Jonas Stein

Jonas Stein er byråd for næring, kultur og idrett for Tromsø Venstre og var partiets førstekandidat ved kommunevalget 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Jonas Stein Eilertsen

Foto: Marius A. Hansen

Jonas har bak seg to perioder i Tromsø kommunestyre for Venstre og er byråd for næring, kultur og idrett. Han har studert i Frankrike og i London og har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Tromsø. Han har tidligere arbeidet som lektor på Kongsbakken videregående skole hvor han underviste i politikk, historie og fransk.

Jonas har et spesielt engasjement for utdanning, næringsutvikling og miljø. Han er også 2.vara til de direktevalgte i Venstres landsstyre og styremedlem i Troms og Tromsø Venstre. Tidligere har han vært nestleder i Norges Unge Venstre.

Følg Jonas på Facebook
Twitter eller på blogg.

Kontaktinfo: epost: [email protected] eller telefon: 48 06 45 83

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**