Hvordan ønsker vi fremtidens skole i Risør skal være?

Med skole som en av Risør Venstres hovedparoler under valget sist høst er det ikke unaturlig at dette blir tema når Risør Venstre mandag 19.5. kl 1700 skal diskutere neste års budsjett. Møtet finner sted på kommunehuset på Frydendal og er åpent for alle venstremedlemmer og sympatisører.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Risør Venstre ønsker innspill på kommende års skolepolitikk

Risør Venstre ønsker innspill på kommende års skolepolitikk
Foto: Lars Ole Røed

Skole og oppvekst står høyt i kurs hos Venstre og Risør venstre er ikke noe unntak i så måte. Fagområdet er viktig og berører mange enkeltmennesker og personer i Risør, og dermed er det grunn til å vente at mange ønsker å komme med innspill til Venstres satsing de neste årene.

Vi håper enkeltpersoner, lærere, elever og deres foresatt og andre kommer med innspill som vi kan ta med oss i den videre diskusjon frem mot neste års budsjett. Ta derfor gjerne kontakt med våre politikere eller send en e-post til Risør Venstre.

På vår hjemmeside ser dere også vår valgbrosjyre i pdf format.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**