Ikke grunnlag for å spekulere om Hurum videregående skole

Venstres gruppeleder i fylkestinget Runolv Stegane nærmest fnyser av påstanden fra Drammens Tidende om at Venstre er i ferd med å vende ryggen til ny videregående skole i Hurum. -Det finnes ikke fnugg av dekning for en slik påstand, sier Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Drammens Tidende hevder i dag at ny skole i Hrum henger i en tynn tråd fordi bla. Venstre vurderer å snu.
– I intervju med avisa tirsdag sa jeg rett nok at vi skulle vurdere alle sider av saken. Det er jo en selvfølgelighet. Men ut fra det jeg er sitert på skal en være ganske utspekulert for å komme til en slik konklusjon, sier fylkesvararordføreren.

Les mer på hjemmesiden til Buskerud Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**