– Venstre satser på kollektivtrafikk

Ola Elvestuen deltok på kollektivaksjon med Natur og Ungdom.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


– Vi vil fortsette å satse på fremkommelighetstiltak for kollektivtrafikken, sa Ola Elvestuen. Han er leder i byutviklingskomiteen, og leder for Venstres gruppe i bystyret. Natur og Ungdom hadde invitert Elvestuen til å holde appell ved tirsdagens kollektivaksjon utenfor Stortinget.

Elvestuen lovte også at Venstre ikke vil være med på et budsjett som medfører høyere kollektivpriser. – Vi vil ha flere avganger, bedre punktlighet og lavere priser, sa han. – Venstre garanterer at prisen på månedskort ikke settes opp neste år, slik byrådet opprinnelig har foreslått.

Les mer hos Natur og Ungdom.

Ola Elvestuen

Foto: Sveinung Bråthen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**