Venstre støtter “Prosjekt Fjell 2020”!

Drammen Venstre er veldig glad for det initiativet ordfører Tore Opdal Hansen har tatt for en byutvikling på Fjell. — Det var ikke vanskelig å si et rungende ja når forslaget ble lagt på bordet. Dette er et løft bydelen Fjell både trenger og fortjener! Det sier Venstres gruppeleder Asgeir Osnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Fjell

Foto: Drammen kommune

Fjell ble bygget på 1970-tallet, er bydelen med laveste levekårsindeks i Drammen og sliter med mange av de samme problemene som Groruddalen i Oslo har gjort i en årrekke. Fjell har de ikke fått nytte av de positive kreftene som har virket ellers i Drammen de siste årene. Dermed er Fjell som ordføreren uttrykker det, også avhengig av at kommunen går inn med et slikt prosjekt.

Fjell 2020 vil sammen med satsningen på "Norges beste skole" og "Prosjekt 18-24" være viktig i fattigdomsbekjempelsen her i byen samtidig som det vil være et lenge etterlengtet integreringstiltak, sier Asgeir Osnes. — En effektiv fattigdomsbekjempelse og en god integrering forutsetter like levekår og at vi unngår ghettodannelser i byen.

Les mer om prosjektet på dt.no.

Asgeir Osnes

Foto: Claus Haals

Asgeir Osnes
Gruppeleder Drammen Venstre
Nestleder komite for byutvikling og kultur
93 42 92 92

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**