Vil vinne Troms

Roar Sollied ble enstemmig valgt som Troms Venstres stortingskandidat. Nå vil Venstre vinne Troms. Jonas Stein Eilertsen ble valgt på 2.plass.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Roar Sollied

Foto: Dagfinn Stefanussen

– Jeg gleder meg til å fronte Troms Venstre ved høstens valg. Troms trenger mer sosialliberal politikk. Det er det bare Venstre som kan tilby, sier Sollied.

Roar Sollied er fylkesleder og har representert Venstre i kommunestyret i Målselv siden 1991 og vært på fylkestinget siden 1999. Dette er første gang han topper listen til Stortinget.

– Dette har jeg lyst til og dette vet jeg at vi klarer. Jeg vet hva som kreves av partiet og velgerne, og tror jeg vil klare å oppfylle disse forventningene. Jeg er stolt av denne landsdelen, og ser at både den og landet trenger Venstre i framtida. Derfor er jeg også fornøyd med at jeg har to unge og dyktige politikere på plassene bak meg, fortsetter Sollied.

Tromsø Venstres Jonas Stein Eilertsen (24) ble valgt på 2.plass. Han er komitéleder for miljø, energi og transport, og er for tiden konstituert generalsekretær i Unge Venstre.

– Roar er en meget god politiker som vil bidra til å løfte både Tromsbenken og Venstres stortingsgruppe. Landet trenger en fremtidsrettet miljø- og klimapolitikk, noe Venstre er garantisten for, sier Eilertsen.

Maria Serafia Fjellstad (26) fra Harstad ble valgt på 3.plass. Hun er utdannet lege, og har bakgrunn fra studentpolitikken i Trondheim og engasjerer seg varmt for mer forskning og kvalitet på utdanning.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Roar og Jonas. Vi er et godt team og sammen skal vi vinne Troms, avslutter Fjellstad.

Troms Venstres stortingsvalgliste:
1. Roar Sollied, Målselv
2. Jonas Eilertsen, Tromsø
3. Maria Serafia Fjellstad, Harstad
4. Marie Fangel, Tromsø
5. Marit Hjalmarsen, Kåfjord
6. Arve Cruickshank, Lenvik
7. Bjørn Mathisen, Kvæfjord
8. Anne Berit Figenschau, Tromsø
9. Toini Løvseth, Lenvik
10. Guttorm Nergård, Berg
11. Toril Kjelstrup, Bardu
12. Johan Petter Barlindhaug, Tromsø
13. Lillian Hessen, Kvæfjord

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**