Maria Aspesæter nr. 4 på Aust Agder Venstres stortingsvalgsliste

Etter en spennende 2. valgrunde ble Øystein Haga valgt til 1. kandidat på Aust Agder Venstres nominasjonsmøte. Risør Venstes kandidat Maria Aspesæter havnet på 4. plassen, mens Anne Solsvik fikk 2. plassen og Olav Engestøl fikk 3. plassen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Maria Aspesetermed 4. plass på Venstres stortingsvalglist

Maria Aspesetermed 4. plass på Venstres stortingsvalglist
Foto: Jan Einar Henriksen

Bak veteranen og Risørvennen Øystein Haga kommer tre meget dyktige og unge Venstre representanter, og dermed blir det et meget sterkt firkløver som skal bidra til å sikre den første Venstrerepresentanten på Stortinget på mange år.

 Risør Venstre gratulerer Øystein Haga med nominasjonen

Risør Venstre gratulerer Øystein Haga med nominasjonen
Foto: Venstre

Risør Venstre signaliserte tidlig støtte til Øystein Hagas kandidatur til føsteplassen ved kommende Stortingsvalg. Muligheten til en plas på Stortinget er meget reell, og Øystein har allerede signalisert at han vil starte valgforberedelsen før jul.

Risør Venstre gratulerer Øystein Haga med førsteplassen, og gratulerer samtidig alle de andre listekandidatene. Nominasjonen er nok en god grunn til å bli Venstremedlem og derigjennom bidra til å sikre Aust Agder Venste en representant på Stortinget høsten 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**