Godt nyttår til alle!

Risør Venstre takker alle aktive, medlemmer, sympatisører og velgere for godt samarbeid i 2008 og ønsker dere alle et riktig godt nyttår. Årets store utfordring, ved siden av de kommunale utfordringene, er å få valgt inn Øystein Haga som stortingsrepresentant for Aust Agder. Det vil kreve en massiv innsats fra alle gode Venstrekrefter og arbeidet må starte på årets første dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

 Øystein Haga er Aust Agder Vestres førstekandidat ved årets stortingsvalg

Øystein Haga er Aust Agder Vestres førstekandidat ved årets stortingsvalg
Foto: Venstre

Øystein Haga på Stortinget
Et samlet årsmøte i Risør Venstre utalte i desember 2008 sin støtte til Øystein Haga som Aust Agder Venstres førstekandidat til stortingsvalget i september 2009.

Første delmål er oppnådd idet Øystein ble valgt med klar margin på et spennende og åpent nominasjonsmøte hvor vi for første gang tok i bruk multimedia for å presentere kandidatene.

Bli medlem
Det viser at Venstre er et parti i tiden selv om vi straks feier vårt 125 års jubileum, og vi er derfor avhengig av en medlemsmasse som også behersker dagens mediutfordringer. Venstre trenger med andre ord et bredt sammensatt team med ulik kompetanse og utfordrer deg til å delta.

Sponsor
Venstre er partiet som tar opp spøsmål som direkte virker inn på små og mellomstore bedrifter og dermed vil en støtteannonse eller en sponsoravtale med Venstre lokalt kunne bidra til at vi sikrer Øystein Haga en plass på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**