God på å lage film, musikk eller spennende design?

Venstre inviterer alle til deltakelse i konkurranser omkring tema som film, musikk og design. Premiene er på hele 10.000 kroner for hver sjanger. Bli med da vel enten du stiller alene, sammen med en vennegjeng eller klassekammerater.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 - Det finnes mange kreative sjeler i Lillesand, så jeg håper at det kommer noen spennende bidrag, sier lederen i Lillesand Venstre, Petter Natanael Toldnæs.

– Det finnes mange kreative sjeler i Lillesand, så jeg håper at det kommer noen spennende bidrag, sier lederen i Lillesand Venstre, Petter Natanael Toldnæs.
Foto: Jan Kløvstad

Venstres filmkonkurranse
Går du med en filmskaper i magen? Er du samfunnsengasjert? I så fall bør du bli med i Venstres filmkonkurranse 2009. Lag en film om menneskeskapte klimaendringer, utfordringer i skolen eller rusavhengighet og vinn 10.000 kroner! Gå inn på www.venstre.no/filmkonkurranse for konkurranseregler og mer informasjon.

Venstres musikkonkurranse
Liker du å komponere musikk? Er du også samfunnsengasjert? I så fall bør du bli med i Venstres musikkonkurranse 2009. Konkurransen går ut på å lage en kort melodi som Venstre kan bruke på internett/radio/mobil i forbindelse med høstens valgkamp. Vinneren får 10.000 kroner. Gå inn på www.venstre.no/musikkonkurranse for konkurranseregler og mer informasjon.

Venstres designkonkurranse
Er du kreativ, samfunnsengasjert og klar for en utfordring? I så fall bør du bli med i Venstres designkonkurranse 2009. Konkurransen går ut på å lage ett eller flere t-skjortemotiv som Venstre kan ta i bruk i valgkampen. Den som lager den beste t-skjorten vinner 10.000 kroner! Gå inn på www.venstre.no/designkonkurranse for konkurranseregler og mer informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**