Få nyhetsbrev fra Risør Venstre

Stadig flere følger med på Risør Venstres hjemmeside og nå kan du også enkelt melde deg på deres nye tjeneste og få tilsendt nyhetsbrev om ulike tema. Tjenesten er ny, men vi vil fremover utvide tjenesten og tror nyhetsbrev vil bli en suksess.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Meld deg på Risør Venstres nyhetsbrev tjeneste

Meld deg på Risør Venstres nyhetsbrev tjeneste
Foto: Jan Einar Henriksen

Etter kommunevalget i 2007 har Risør Venstre lagt ned mye arbeid for å få etablere en oppdatert og brukervennlig hjemmeside hvor medlemmer, velgere og andre interesserte kan få nheter sett med Venstres øyne.

Nå kan du også abonnere på nyhetsbrev.

Venstre er et parti i vekst – bli medlem her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**