La oss få ETT Agder, sier Aslak Heim Pedersen

– Det har aldri vært så godt samarbeid mellom idrettskretsene og idrettsmiljøa i landsdelen, sa Aslak Heim Pedersen i Arendal Venstre, som også er leder i Aust-Agder Idrettskrets. – Når 150 000 idrettsfolk på Sørlandet kan samle

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


seg om godt samarbeid, kan også Venstre bruke alle våre krefter til å gjøre regionen tydelig, hørbar og betydningsfull også i nasjonal sammenheng.

Aslak Heim Pedersen

Foto: Jan Kløvstad

I Kompetansesenteret for idretten på Agder drives utvikling og opplæring, for å få et bedre idrettsmiljø, få bedre resultater, mer glede og hygge. Viss vi konsentrerer oss om samarbeid i stedet for det som skiller, vil vi komme veldig langt på vegne av landsdelen vår. Jeg tror Agder Idrettskrets har sett dagens lys får 2011, og jeg håper vi også har bare ett fylke her sør innen den tid, sa Aslak Heim Pedersen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**