Jubler over ja til EU

Buskerud Venstre sa ja til EU under årsmøtet på Ål 7. – 8. februar 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

EU-flagg

Foto: Ukjent

En av dissensene i Venstres stortingsvalgprogram er tilknytningen til EU.

Buskerud Venstres fylkesårsmøte på Ål som ble avholdt helgen 7.-8. februar ble en positiv opplevelse for Drammen Venstres syv delegater. I votering over EU-dissensen i programutkastet var resultatet et tydelig, men knapt flertall for norsk EU-søknad.

– I et fylke som historisk har vært en nei-bastion i venstresammenheng er det gledelig å se at det nå er flertall for å søke om norsk medlemskap i EU. Dette gir håp om at partiet kan snu i EU-saken på landsmøtet i Stavanger i april 2009, sier leder av Drammen Venstre Tom Hedalen. Samme helga sa også Aust-Agder Venstre ja til en norsk EU-søknad.

Tom Hedalen
909 59 433

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**