Fiskerihavna i Risør gjenreises

Arbeidet med peling av grunnareal for det nye fiskemottaket i Risør er godt i gang og lyden minner på mange måter om gamle dagers klinking av båter. Samtidig jobber snekkerne med forskaling og det vil ikke gå lang tid før vi kan se bygget reise seg igjen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Fiskemottaket i Risør 17. mars 2009

Fiskemottaket i Risør 17. mars 2009
Foto: Jan Einar Henriksen

Kalkylene bystyret la til grunn viste seg ikke å holde og det var ikke uten grunn at styreleder Reidar Grøsle var noe svett med tanke på byggets fremtid, men takket være en klar og tydelig koalisjon og et godt stykke arbeid fra plansjef Jørundland, ble det en løsning med 2 byggetrinn.

På Facebook gruppen “Følg gjenoppbygging av Fiskerihavna i Risør”, kan du se hvordan Fiskerihavna i Risør gjenreises dag for dag

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**