Åpent møte i Kulturpolitisk forum

Kulturpolitisk forum arrangerer åpent møte for å diskutere Venstres kulturpolitiske plattform, som er under utarbeidelse. Trine Skei Grande, Kjell Veivåg og Rune Kippersund vil være tilstede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Dato: 14. april
Tid: 18.30 — 21. 00
Sted: Venstres Hus, Store møterom

Rune Kippersund innleder på dette møtet om Venstre kulturpolitiske plattform, som er under utarbeidelse i samarbeid med Venstres kulturpolitiske utvalg. Denne plattformen vil supplere Prinsipprogrammet og Stortingsvalgprogrammet 2009 —2013 på kulturfeltet.

Kippersund er født i 1965 og er rådgiver i regionalavdelingen i Vestfold fylkeskommune.Han er utdannet idehistoriker, og har skrevet hovedoppgave og bok om Henrik Wergeland.Kippersund har ellers bakgrunn fra:Sekretariatet i Unge Venstre i 1985 — 90, Politisk rådgiver for Venstre fra 1992 — 93, og på Stortinget fra 1997 — 98 samt sekretær for det forrige prinsipprogrammet og ymse utredningsoppdrag.

Trine Skei Grande, som er førstekandidat for Oslo Venstre, 1. nestleder i Venstre og medlem i Familie- og kulturkomiteen på Stortinget kommer. Det samme gjør nestleder i bystyrets kultur- og utdanningskomité for Venstre, Kjell Veivåg.

Møtet vil være åpent for alle medlemmer, og det vil være mulighet for debatt og innspill til innlederne og til den nye plattformen i løpet av hele møtet.

Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**