Vårsamling for Buskerud Venstrekvinnelag 7. mai

Buskerud Venstrekvinnelag inviterer alle venstrekvinnene til vårsamling på Øvern gård i Modum torsdag 7. mai. Tema på møtet blir kvinnelige gründere i Buskerud.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Venstrekvinnelaget synes det er viktig at venstrekvinner får høre om spennende ting som skjer i Buskerud. Vi håper derfor at dere har lyst til å delta på møtet som TUKK (Talentfulle Unge Kvinner i Kunsterdalen) skal holde torsdag 7. mai kl. 18. TUKK er en organisasjon for kvinnelige gründere i Buskerud. Deltakelsen på TUKK-møtet koster kr. 100,-. Påmelding til [email protected]

Logo

Foto: AKE

Hensikten er å mobilisere og motivere kvinner til å starte egne bedrifter eller videreutvikle etablerte bedrifter. På møtet skal de fortelle om virksomheten sin og om hvordan de ser på framtiden. Etterpå blir det politisk debatt. I pausen håper vi at vi i Buskerud Venstrekvinnelag kan snakke om venstrepolitikk i forhold til kvinnelige gründere. Møtet skal holdes på Overn gård som ligger i nærheten av Blaafarveværket på Modum. Vi regner med å holde på til ca. kl. 20.30.

Velkommen!

Hilsen styret i Buskerud Venstrekvinnelag

v/Ulla Nordgarden, Kristine Nore og Hanne Stuve

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**