Innløsning av fritidstomter for kommunale festetomter i Risør

Et enstemmig formannskap vedtok å tilby kommunale festetomter også for fritidseiendommer i Risør med innløsning tilsvarende 30 ganger årlig festeavgift. Vedtaket kom etter innstilling fra det kommunale takstutvalget Anne gro Johnsen, Harald A. Eriksen, Odd Bjørn Sundsdal og Dag Jørgen Hveem.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Kommunale festetomter for fritidstomter tilbys innløst

Kommunale festetomter for fritidstomter tilbys innløst
Foto: Jan Einar Henriksen

Dermed ligger det til rette for at et samlet ystyre 23.4.09 kan ta et endelig vedtak om å tilby kjøp av kommunale festetomter for fritidseiendommer tilsarende tidligere ordning for boligeiere i Risør.

Ordningen vil på sikt føre til en enklere administrasjon for Risør og burde få et klart flertall i bystyret

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**