Hvem er denne Ulla Nordgarden ?

I følge DrammensTidende er Venstre-Nordgardens vinnerstrategi å stjele miljøvelgere fra SV … og skriver flere leserinnlegg enn Frp-Knudsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Ulla Nordgarden

Foto: Asgeir Osnes

Nordgarden er fra Drammen og peker ut urbane småbarnsforeldre i 30- og 40-årsalderen med relativt høy utdanning som målgruppe foran høstens valg. Siden hun kapret topplassen på Buskerud Venstres stortingsliste før nyttår har nemlig biologen fra Drammen hatt flere leserinnlegg på trykk i Drammens Tidende enn selveste kongen av debattsidene, Ulf Erik Knudsen (Frp).

Les mer i Drammen Tidendes oppslag om Ulla Nordgarden og Buskerud Venstre foran landsmøtet i Stavanger: Venstre-Nordgarden skal stjele miljøvelgere fra SV … og skriver flere leserinnlegg enn Frp-Knudsen.

Kontaktinformasjon Ulla Nordgarden:
Tlf.:95947530
e-post: [email protected].

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**