Løpeseddelaksjon i forbindelse med Venstres landsmøte

I forbindelse med Venstres landsmøte har Oslo Venstre aksjonert i Tigerstaden, forøvrig badet i vårsol og trivelige mennesker. Flere lokallag holdt egne stands med kjempepositive resultater og fornøyde mennesker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Positiv opplevelse
—Dette var utrolig gøy, sa Randi Olsen og Runhild Gammelsæter fra Gamle Oslo Venstre i fellesskap. De hadde egen stand på Grønland Torg og var veldig fornøyde med tilbakemeldingene de fikk fra folk som var innom for å slå av en prat. —Menneskene var så blide og imøtekommende da vi delte ut informasjon at dette ga mersmak, sa Olsen og Gammelsæter.

-Vi hadde en ide om at integrering ville være et tema man var opptatt av i Gamle Oslo, sier de to kvinnene —men

Runhild Gammelsæter

Foto: Randi Olsen

til vår overraskelse så var ikke dette et tema som ble tatt opp i det hele tatt. —Folk som var innom standen vår ville heller gi oss ros for at Venstre hadde klart å få på plass billigere månedskort i Oslo.

Det ble også delt ut informasjon og brosjyrer flere andre steder i byen og alle steder ble man godt tatt i mot, det er tydelig at Oslo liker Venstre. På Nationaltheatret fikk man delt ut veldig mange brosjyrer, kanskje ikke så rart i og med at Venstre er kollektivpartiet fremfor noen.

Savnet men godt likt
I forbindelse med Klimabil 2009 som ble arrangert av miljøstiftelsen Zero på Youngstorget fant man det fornuftig at Venstre også var tilstede og delte ut informasjon til interesserte. Spesielt morsomt var det da Zero hadde en politikerutspørring uten Venstre i panelet, grunnet landsmøte. Venstres miljøpolitikk ble videreformidlet fra Stavanger over til podiet på Youngstorget til stor applaus for de miljøbevisste. Det var ganske åpenbart at Venstre er og blir miljøpartiet i Norge.

Selv med rekordstor delegasjon til Venstres landsmøte så klarte vi å samle mange til aksjoner i Oslo denne lørdagen og det skal Oslo Venstre være fornøyde med. Tusen takk til alle som bidro, dere gjorde en kjempeinnsats!

Husk forøvrig direktesendt webtv fra Venstres landsmøte på www.venstre.no/politikk/live

brosjyreutdelingkarljohan

Foto: Karl Arthur Giverholt

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**