Vil forby nybilsalg av bensinbiler

Venstre har vedtatt å forby nybilsalg av biler som kun går på fossilt drivstoff etter 2015. – Det er viktig å understreke at dette gjelder kun nybilsalget, og at det vil være lov å kjøre de eldre bilene som kun går på bensin eller diesel, påpeker stortingsrepresentant Borghild Tenden (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Borghild Tenden

Borghild Tenden
Foto: Christoffer Biong

Borghild Tenden mener det er viktig å stille krav til bilindustrien.

– Både USA og Sverige ligger langt fremme på denne fronten. Det er meget viktig at politikerne setter noen retningslinjer for bilindustrien, slik at de får noen krav å rette seg etter med tanke på miljøet, sier Tenden.

Se video fra TV2.

Les mer om Borghild Tenden her.

Følg landsmøtet live her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**