Verdig fredsmarkering på Solsiden

Marinemusikken sørget for en verdig ramme da de sammen med Else Heimstad og øvrige representanter fra Konvoybyen deltok ved kransnedleggelsen på solsiden lørdag kl 1200. Selv om regnbyger gjorde det litt surt ved innmarsjen brøt solen gjennom under selve arrangementet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Else Heimstad omkranset av ordfører og representant fra marinemusikk og konvoybyen

Else Heimstad omkranset av ordfører og representant fra marinemusikk og konvoybyen
Foto: Jan Einar Henriksen

Ordfører Knut Henning Thygesen holdt en personlig tale og la ned krans ved fredsminnesmerket i nærvær av Else Heimstad og mange tilhørere forøvrig.

Som alltid sørget marinemusikken for en stilfull ramme rundt arrangementete, som godt kunne ha fått større oppmerksomhet. Selv om dagens arrangement kom 9. mai, håper vi arrangører av ulike aktiviterer i Risør, ved senere års arrangement sørger for at kransnedleggelsen ved minnestøtten får full oppbakking av alle – også ved annonsering – det fortjener de virkelig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**