Tenden valgt inn i styret for Oslofjordens friluftsråd

Borghild Tenden fra Bærum ble nylig valgt inn i styret i Oslofjordens Friluftsråd. – Jeg takket ja til dette fordi jeg vil bidra til at folk som bor i Akershus skal få bedre tilgang til strandsonene og fjorden, sier Tenden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Borghild Tenden har blitt aktiv i Oslofjordens Friluftsråd.

Borghild Tenden har blitt aktiv i Oslofjordens Friluftsråd.

Jeg er selv en aktiv bruker av kyststtiene og fjorden. Dette er kanskje fylkets viktigste område for rekreasjon i sommerhalvåret. OF gjør en viktig jobb for å sikre allmennheten tilgang til de mange perlene, sider Tenden.

Borghild Tenden er i dag stortingsrepresentant for Venstre, og 1. kandidat for Venstre i Akershus. Tenden er er som politiker svært opptatt av naturvern. – For meg er det viktig å sikre allmennhetens frie adgang til kysten og fjorden, og jeg mener at vi skal være restriktive til bygging i strandsonen, og skjerme strandkanten langs ferskvann og elver mot utbygging.

OF har til nå vært med på å sikre over 20 tusen dekar av friområder langs Oslofjorden. Jeg gleder meg til å være med på å fortsette dette viktige arbeidet, sier Tenden.

Les mer om Borghild Tenden her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**