Free Aung San Suu Kyi

Riør Venstre er bekymret for for den burmesiske opposisjonslederen Aung San Suu Kyi, som nylig ble overført til det beryktede Insein-fengselet i Rangoon etter at en amerikansk mann svømte til boligen der hun i alt for mange år har sittet i husarrest.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Free Aung San Suu Kyi

Free Aung San Suu Kyi

Rettsmøtet startet mandag, og for oss som bor i et demokratisk land fremstår det hele som en politisk farse at Aung San Suu Kyi risikerer mange års fengsel for å ha mtatt et ufrivillig besøk. For det burmesiske folk og opposisjonsleder Aung San Suu Kyi er det imidlertid blodig virkelighet.

Problemstillingen i Burma , og forsåvidt også i mange andre ikke vestlige land, viser hvor viktig det er for oss å tenke globalt, og ikke bare tenke lokalt i spørsmål om menneskerettigheter og klima.

Vår oppfordring er enkel – bli med på Facebook aksjon Free Aung San Suu Kyi og vis at du bryr deg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**