ZERO vant Oslo Venstres miljøpris 2009

Oslo Venstres sommerfest fant sted fredag 5.juni, i anledningen FNs miljødag. I den forbindelse deler vi hvert år ut vår miljøpris til organisasjoner som fortjener en påskjønnelse for arbeidet de gjør for miljøet. I år var det miljøstiftelsen ZERO som vant prisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Juryen begrunnet sin avgjørelse med prisvinnerens utrettelige arbeid for at det prosjektet som Venstres samferdselsminister, Toril Skogsholm startet, HyNor i år er realisert. Dette er en ordentlig månelanding for fossillandet Norge.

Det er gledelig for oss i Oslo Venstre at det finnes organisasjoner som deler våre visjoner om nullutslipp i transportsektoren og som vokter politikerne på en slik måte at saken stadig drives frem. Det er ikke alltid Venstre og ZERO er enige om virkemidlene men vi er samtidig veldig glad for å ha en slik organisasjon der som drar lasset sammen med oss i veien mot lavutslippssamfunnet.

Gratulerer som verdige vinnere av Oslo Venstresmiljøpris 2009, ZERO!

I bildet under ser vi Oslo Venstres tredjekandidat, Alvhild Hedstein som deler ut miljøprisen til leder av miljøstiftelsen ZERO, Einar Håndlykken.

miljøprisen 2009 ZERO

Foto: Trine Skei Grande

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**