Marie Fangel er habil

Tromsø Venstre gir Marie Fangel full støtte i habilitetskrangelen med administrasjonen i Tromsø kommune. – Vi støtter Marie 100%, sier leder Øystein Nilsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Marie Fangel

Foto: Øystein Nilsen

Marie Fangel (V) er lei av at byens politiske og administrative ledelse gjør henne inhabil i Prostneset-saken. Og det altså etter at hun ved et endelig vedtak er erklært habil av Fylkesmannen i Troms. Men når det kommer til kommunalsjef Irene Valstad Simonsen, kommer fylkesmann Svein Ludvigsen til kort.

Dette skjedde i byutviklingskomiteens siste møte. På et overraskende vis tok administrasjonen opp habilitetssaken rundt Marie Fangel. De ønsket å sende saken til departementet for å overprøve Fylkesmannens vedtak.

– Det siste gjeldende, og endelige, vedtaket er at jeg er habil. Likevel fikk jeg ikke uttale meg, de bare sendte meg ut. Det kan jeg ikke godta, og jeg må si jeg er luta lei denne heksejakten fra rådmannen og toppolitisk hold, sier Marie Fangel.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**