Søndagsåpent bibliotek hele året

Drammen Venstre ønsker å utvide prosjektet med søndagsåpent bibliotek til å være en fast ordning som skal gjelde hele året.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Det var Drammen Venstres bystyrerepresentant Asgeir Osnes som sørget for at Drammen fikk søndagsåpent bibliotek. Nå vil Drammen Venstres bystyrerepresentanter Asgeir Osnes og Yousuf Gilani sørge for at ordningen utvides til en fast ordning som gjelder hele året.

Yousuf Gilani

Foto:

"Jeg møter flere personer når jeg er på biblioteket som huker tak i meg og takker Venstre for denne gode ordningen, men samtidig ber de om at ordningen utvides" sier Gilani.

Asgeir Osnes

Foto: Stine Bjørndal Osnes

"Dette er kulturpolitikk på sitt beste. Ved å øke folks tilgang til litteratur, så skaper vi nye muligheter for folk å selv finne sin vei inn i litteraturens verden. Dette er et kjærkomment tiltak for travle barnefamilier og tilbakemeldinger vi har fått tyder på at folk som ellers ikke ville ha besøkt biblioteket, nå benytter anledningen." tilføyer Asgeir Osnes.

Kunnskap

Foto: Ukjent

Drammen Venstre vil legge inn forslag i bystyret om en utviding av ordningen med søndagsåpne biblioteker ved første anledning.

Les Drammens Tidene sitt oppslag Søndagsåpent bibliotek hele året i Drammen og hør Asgeir Osnes bli intervjuet av Kanal 1.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**