Tromsø Venstre inviterer til sommerfest

Tradisjon tro har Tromsø Venstre gleden av å invitere alle våre medlemmer til sommerfest. Årets sommerfest finner sted fredag 26.juni kl.18 i Nøkken 23 (hos nestleder Morten Skandfer). Vi får også besøk av Odd Einar Dørum og Troms Venstres stortingskandidat, Roar Sollied. De vil holde noen korte innledninger og deretter er det rom for hyggelige politiske diskusjoner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Odd Einar Dørum på Frydenlund skole

Foto: Lasse N. Thue

Årets sommerfest finner sted fredag 26.juni kl.18 i Nøkken 23. Tromsø Venstre byr på reker og hvitvin (og selvfølgelig et alkoholfritt alternativ). 2009 har så langt vært et godt Venstre-år med både medlemsvekst og mye politisk gjennomslag.

Sommerfesten blir siste hendelse før vi starter valgkampen i august. Da trenger vi mange frivillige og motiverte valgkampmedarbeidere. Les mer om det her

Håper vi sees 26.juni!!

Jonas

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**