Flytoget kommer til Drammen!

Det er flott at Flytoget nå knytter oss samen med resten av landet og resten av verden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Tog

Foto: Microsoft

Jernbaneverket viser fleksibilitet og lar Flytoget ha to avganger i timen fra september, selv om sporarbeidet ikke blir klart i tide. Dette er gledelig for byen vår. Både næringslivet og privatpersoner vil nå merke at tilgjengeligheten til Gardermoen bedres betraktelig. Det er spesielt de tidlige avgangene som har vært sårt savnet for de som bruker morgenfly ut av Oslo.

Drammen vil nå ha mulighet til å tiltrekke seg bedrifter som før kun så til de store byene med nærhet til flyplasser. Dette gjelder arbeidsintensive kunnskapsbaserte bedrifter som Drammen ønsker seg flere av. Drammen har en visjon om å bli en kunnskapsby. Da er det flott at Flytoget nå knytter oss samen med resten av landet og resten av verden.

Ulla Nordgarden

Foto: Asgeir Osnes

Ulla Nordgarden
Stortingskandidat
Buskerud Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**