Er idrettspolitikk et ikke-tema i drammenspolitikken?

Drammen Venstres gruppeleder og nestleder i bystyrekomité for byutvikling og kultur, Asgeir Osnes, er ikke imponert over de andre partienes behandling av det viktigste dokumentet for drammensidretten og folkehelsa i Drammen. Sjokkerende sier Osnes i dette blogginnlegget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


En enstemmig bystyrekomité ville sende planen ut på høring slik den var, men Formannskapet sendte den tilbake til komitéen for å gjøres mer konkret.

Det man bør merke seg er at alle parti unntatt Venstre i komitéen er også representert i Formannskapet. Partiene har altså i nesten et halvt år hatt muligheten til å diskutere planen og komme med inspill internt i sine partigrupper. Når Formannskapet enstemmig sender planen tilbake for at den skal bli mer konkret, viser det med all tydlighet at partiene ikke har diskutert planen. Dette er mildt sagt sjokkerende og viser et særdeles slett politisk arbeid.

Venstre er genuint opptatt av idrett og folkehelsen. Derfor ønsker vi å høre de som dette berører så raskt som det er mulig. Venstre beklager derfor på det sterkeste at planen nå må gå noen ekstra helt unødvendige interne politiske runder!

Asgeir Osnes

Foto: Asgeir Osnes

Les mer på Asgeir Osnes sin blogg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**